Over Carst

de advocaat voor ondernemers

Na mijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit Leiden was ik enige tijd verbonden aan de Nederlandse Mededingingsautoriteit, waar ik deel uitmaakte van het bouwfraudeteam. In 2005 lonkte de advocatuur en ging ik aan de slag bij Berntsen Mulder Advocaten in Alphen aan den Rijn. Het vastgoed bleef mijn interesse behouden. Dat was de reden om de specialisatieopleiding Vastgoedrecht aan de Grotius Academie te gaan doen. Die heb ik in december 2013 met succes en plezier afgerond.


Door de jaren heen ontmoette ik veel ondernemers, binnen en buiten de vastgoedwereld. Doorzetters die gericht op hun doel afgaan, mensen die succesvol zijn in hun branche of op hun vakgebied. Op die weg naar succes komt elke ondernemer vroeg of laat ook obstakels tegen: discussie met een klant over een levering, onenigheid met de verhuurder van je bedrijfspand, onduidelijkheid over een contract, een klant die stelselmatig niet betaalt. En daar zit vaak ook een juridisch aspect aan: wat zijn je rechten en plichten? Welke scenario’s zijn er? Hoe kies je de beste strategie voor jouw onderneming?

white-wall-background-e1627479536917-1024x566
Ontwerp zonder titel (3)
Ontwerp zonder titel (8)
blue-sky-and-beautiful-clouds-1-1024x768

jouw juridische sparring partner

Hoe sneller je een situatie doorziet en daarnaar handelt, hoe groter de kans is dat je er als ondernemer goed, of in ieder geval met de minste schade uit komt. Ervoor zorgen dat je de ander net een stap voor blijft en zo het beste uit een zaak halen: die uitdaging maakt mijn vak zo mooi. Dat heeft mij doen besluiten om de juridische sparring partner voor ondernemers te willen zijn.


Sinds 2018 werk ik daarom als zelfstandig advocaat in Den Haag en adviseer ik ondernemers over alles wat zij tegenkomen op het gebied van vastgoed, huur, contracten, overeenkomsten, (wan-)betalingen en vergunningen. Werkt onderhandelen of bemiddelen niet, dan gaan we vol overgave procederen. Of je nou een korte vraag hebt, of verwikkeld bent in een langslepend conflict: ik help je snel verder. Bevlogen, in duidelijke taal en vanuit een heldere aanpak.

Scroll naar boven