Mijn aanpak

Ook als het net even anders loopt rond vastgoed, huur, contracten, overeenkomsten, betalingen en vergunningen

Soms gaan dingen nou eenmaal anders dan je had verwacht. Ook binnen jouw onderneming: jij had die overeenkomst op een andere manier geïnterpreteerd dan je klant, jouw leverancier doet niet wat je gedacht had, die grote opdracht is afgrond maar de betaling blijft uit, je hebt lekkage in jouw winkelpand en de verhuurder geeft niet thuis, je was in de veronderstelling dat die vergunning rond was en nu blijkt dat niet het geval te zijn. Allemaal zaken die jouw dagelijkse werk in de weg kunnen zitten.

Heb je als ondernemer een juridische vraag of loopt er een conflict op het gebied van vastgoed, huur, contracten, overeenkomsten, (wan-)betalingen en vergunningen, dan wil je weten waar je aan toe bent. Want ballast voor je onderneming, daar wil je zo gauw mogelijk vanaf. Teiwes Advocatuur helpt je daarbij. Snel en scherp. Met mijn heldere aanpak bied ik je inzicht in wat er speelt en waar je kansen liggen.

white-modern-wall--1024x768
white-modern-wall--1024x768
clean-wall-with-shadow-1024x684
white-wall-background-e1627479536917-1024x566
Ontwerp zonder titel (5)

grip op je zaken

Ik laat je zien hoe een kwestie vanuit een juridisch perspectief in elkaar steekt. Ik vertel je wat je mogelijkheden zijn, schets de scenario’s en wijs je op de eventuele risico’s. Dan ga ik snel aan de slag: gedreven, trefzeker en met empathie. Empathie? Ja. Want als je oog hebt voor de emotie die gepaard gaat met zaken, bereik je meer. Tegelijkertijd blijf ik natuurlijk scherp op de feiten en op de koers die we bepaald hebben. Ik neem je mee in de juridische stappen die we gaan zetten en in het beoogde effect daarvan. Zo blijf je betrokken en ben je altijd goed op de hoogte.

Goed om te weten: ik maak geen overbodige uren, liever pak ik gelijk door naar de beste oplossing. Immers: hoe sneller een zaak uit de wereld is, hoe beter het is. Maar wordt het spel scherp gespeeld, dan ga ik tot het uiterste voor je, waar nodig tot aan de rechtbank aan toe. En dat alles tegen een duidelijke prijs vooraf. Zo hou je grip op je onderneming, ook als er juridische issues zijn rond vastgoed, huur, contracten, overeenkomsten, betalingen of vergunningen.

Scroll naar boven